Механа Каролина - Цигов Чарк

На този адрес се намираше официалният сайт на Механа Каролина - Цигов Чарк. Механата вече е шкембеджийница, а бунгалата, които предлагат под наем за нощувки може да видите като потърсите в Google "бунгала каролина". Тук ще намерите полезна туристическа информация и съвети при пътуване.

Хороскоп при пътуване или екскурзия?

Повечето хора ще ви кажат, че е безмислено да си правите хороскоп, за да определите кога и къде е подходящо да пътувате. Със сигурност е добра идея да проверите дали гледачката ви не взима процент от някоя туристическа агенция, която единствена организира пътувания до посочената от нея екзотична дестинация ;-)

Според нас много по-добре ще е да се консултирате с метеорологичната прогноза за времето, с някой пътепис в интернет или с познат, който вече е ходил на желаното от вас място. Не забравяйте и сайтовете с подробни гидове за различните дестинации, например TripAdvisor.

В българския интернет също има някои добри сайтове, които със сигурност ще ви свършат по-добра работа от врачка или хороскоп. Може да пробвате NasamNatam.com. В Блога на Гео ще намерите много интересни пътеписи за различни дестинации: Барселона, Рим, Виена, Мароко...