Механа Каролина - Цигов Чарк

На този адрес се намираше официалният сайт на Механа Каролина - Цигов Чарк. Механата вече е шкембеджийница, а бунгалата, които предлагат под наем за нощувки може да видите като потърсите в Google "бунгала каролина". Тук ще намерите полезна туристическа информация и съвети при пътуване.Прогноза за времето

За един турист, независимо къде се намира, най-важна е точната прогноза за времето. Не забравяйте, че за момента прогнозите за след повече от 3 дни са доста неточни, като за районите с по-рязко променящ се климат това важи с още по-голяма сила. Най-добре е да проверявате прогнозата всеки ден сутринта, или най-късно от предната вечер.

По този начин има най-голям шанс да не останете разочаровани, че екскурзията ви или посещението на даден туристически обект ще трябва да се отмени заради атмосферните условия.

Ако все още сте на етап планиране, най-добре проверете в доверен сайт какво е типичното време на мястото, на което искате да отидете, през съответното време на годината. Това, разбира се, ще ви даде само груба представа, но е много по-добре, отколкото да не го направите. Не забравяйте освен температурата да видите и типичната за периода влажност, тъй като тя силно влияе на това как се усеща темепратурата от човешкото тяло, съответно ще повлияе и на дрехите, които трябва да опаковате за пътуването.