Механа Каролина - Цигов Чарк

На този адрес се намираше официалният сайт на Механа Каролина - Цигов Чарк. Механата вече е шкембеджийница, а бунгалата, които предлагат под наем за нощувки може да видите като потърсите в Google "бунгала каролина". Тук ще намерите полезна туристическа информация и съвети при пътуване.

Програма на телевизията

Ако сте затрупани от сняг в някоя уютна хижа в планината, или ако най-накрая сте на желаната почивка на море и не искате всяка вечер да сте сред шумотевицата на главната улица на курорта, вероятно ще гледате телевизия.

За актуална програма на всички телевизии препоръчваме Тв-програма.bg като най-удобен и изчерпателен източник за телевизионната програма в България. Сайтът дава лесен достъп до всичко, което излъчват в момента българските телевизии от началната си страница. Ще намерите и разбивка на предаванията по жанр (филми, сериали, футбол, тенис, научно-популярни и т.н.) както и единствената по рода си функционалност "лична телевизионна програма". С нея можете да съставите програма от гледаните от вас предавания. Тя ще се генерира автоматично от сайта за всеки следващ ден и така не ви се налага да обикаляте всички отделни телевизии, за да видите предаванията, които искате да гледате.

Освен програмите на над 60 телевизии, в сайта има и каталог с информация за филмите, излъчвани по телевизията. Тук ще намерите и ежедневно обновявана секция с новини за предаванията на екран, водещите и актьорите в тях.